Praktijk

Bekkenfysiotherapie Bergh is een praktijk die zich richt op mensen met klachten in het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Dit kunnen mannen en vrouwen zijn, in allerlei leeftijdscategorieën.  Met onder andere de volgende klachten kunt u bij deze praktijk terecht:

  • Incontinentie
  • Bekkenpijn
  • Obstipatie
  • Bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap
  • Verzakkingsklachten
  • Pijn bij vrijen
  • Begeleiding voor en na operaties van de bekkenorganen
  • Stuitklachten

Bekkenfysiotherapie Bergh is gevestigd in het hoofdgebouw van het Gezondheidscentrum Weert op de Maaseikerweg 45.

Ik ben Suzanne Bergh, bekkenfysiotherapeut. In 2006 studeerde ik af aan de opleiding fysiotherapie. En in 2013 heb ik de Master opleiding bekkenfysiotherapie afgerond. Tevens ben ik opgeleid tot ZwangerFit docent.

Na vele jaren ervaring als fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut opgedaan te hebben werd het tijd om een eigen praktijk te starten. Met passie en gedrevenheid ga ik deze nieuwe persoonlijke uitdaging aan. Ik wil u graag in de praktijk verwelkomen waar u gebruik kunt maken van mijn expertise.

Mijn doel is om samen met de patiënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Inzicht en helderheid creëren is heel belangrijk. U wordt als patiënt actief betrokken middels het toepassen van adviezen en oefeningen. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum wat benodigde interactie met andere disciplines vergemakkelijkt.