Tarieven

Bekkenfysiotherapie Bergh werkt zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit houd in dat u een rekening ontvangt na elke behandeling, deze kunt u per pin voldoen. De rekening dient u in bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent vergoeden zij uw behandeling geheel of gedeeltelijk.

Kijk uw polis en voorwaarden goed na, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tarieven 2021

Behandeling bekkenfysiotherapie 55 euro
Toeslag behandeling bekkenfysiotherapie aan huis 20 euro
Telefonisch consult 30 euro
Rapportage kort 47 euro
Rapportage uitgebreid 59 euro
Meetinstrument myofeedback Op aanvraag

De behandeling van (stress)urine incontinentie wordt vergoed uit de basisverzekering. Bij sommige zorgverzekeraars is daarvoor een verwijzing van huisarts of specialist nodig. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Vergoedingen uit de basisverzekering maken aanspraak op uw eigen risico.

Afspraken dient u 24 uur van tevoren af te melden, anders wordt de gereserveerde tijd 100% in rekening gebracht. Dit geldt ook bij het niet nakomen van een afspraak. Deze kosten kunt u niet indienen bij de zorgverzekeraar en worden niet vergoed.

Bekkenfysiotherapie Bergh voldoet aan alle kwaliteitseisen en staat voor hoogwaardige zorg.
Suzanne Bergh staat ingeschreven in het BIG-register en het Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF-NL). Daarnaast is ze aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).