Tarieven

Bekkenfysiotherapie Bergh heeft een contract met alle grote zorgverzekeraars van Nederland. De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Bij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie wordt het volledig vergoed. Het aantal behandelingen wat er vergoed wordt vanuit uw aanvullende pakket kunt u nakijken in uw polis.

De behandeling(en) van stress urine incontinentie wordt vergoed uit de basisverzekering. Bij de meeste zorgverzekeraars is daar een verwijzing van huisarts of specialist voor nodig. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Vergoedingen uit de basisverzekering maken aanspraak op uw eigen risico.

Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft ontvangt u een factuur. Bekkenfysiotherapie Bergh hanteert de tarieven die hieronder vermeld staan.

Tarieven 2024

Behandeling bekkenfysiotherapie 55 euro
Toeslag behandeling bekkenfysiotherapie aan huis 20 euro
Telefonisch consult 30 euro
Rapportage kort 47 euro
Rapportage uitgebreid 59 euro
Meetinstrument myofeedback Op aanvraag

Afspraken dient u 24 uur van tevoren af te melden, anders wordt de gereserveerde tijd 100% in rekening gebracht. Dit geldt ook bij het niet nakomen van een afspraak. Deze kosten kunt u niet indienen bij de zorgverzekeraar en worden niet vergoed.